Миколаївці посіли друге командне місце на Відкритому Кубку України зі стрибків у воду

18 березня стартував Відкритий Кубок України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В». У змаганнях взяли  участь 9 областей України та збірна команда Польщі. Загальна кількість спортсменів — 86. Змагання тривали до 23 березня у столичному Центрі Спорту «ЛІКО» . 

У перший день Відкритого кубку України зі стрибків у воду серед вікових груп «А» і «В» змагалися хлопці та дівчата у синхронних стрибках з вишки. Серед хлопців миколаївці посіли 4 ( Чижовський Богдан/Мірза Максим) та 7 місце (Галікберов Роман/Кравчеко Роман). Серед дівочих пар на вишці  на другому місці представниці Миколаївської області Ксенія Байло / Юлія Глущенко (194.64).

У другий день змагань пройшла урочиста церемонія відкриття, а також відбулися змагання серед хлопців на трампліні 1 метр, серед дівчат на трампліні 3 метри, а також синхроні стрибки серед дівчат на трампліні 3 метри. Серед хлопців на трампліні 1 метр Максим Мірза посів 8 місце,  дівчат на трампліні 3 метри кращою стала представниця Миколаєва Ксенія Байло з сумою 317.30, та Глущенко Юлія на 6-му, а в синхроні на трампліні 3 метра  дівчата посіли 5 місце.

У третій день Відкритого Кубку України серед вікових груп «А» і «В» пройшли заприги серед чоловіків вікової групи «А» на трампліні 1 метр, серед жінок вікової групи «А» на вишці та серед чоловіків на трампліні 3 метри у синхронних стрибках. Серед чоловіків на трампліні 1 метр миколаївці посіли 4 (Чижовський Богдан), 5 (Коновалов Данило) та 8 (Савченко Роман) місця.Серед дівчат групи А на вишці перше місце посіла представниця Миколаївської області Діана Яковлєва з результатом 237.75. У синхронних стрибках серед чоловіків на трампліні 3 метри на третій сходинці представники Миколаївської області Данило Коновало / Богдан Чижовський  (228.78).

У четвертий день Відкритого кубку України змагалися хлопці на трампліні 3 метри у віковій групі «А» , дівчата на трампліні 1 метр у віковій групі «В», а також хлопці на вишці 5, 7 та 10 метрів.

Серед хлопців на трампліні 3 метри у віковій групі «А» перше місце посів представник Миколаївської області Богдан Чижовський з сумою балів (467.65),  на третьому місці представник Миколаївської області Данило Коновалов з сумою (425.00). У дівчат на трампліні 1 метр у віковій групі «В» кращою стала представниця Миколаївської області Ксенія Байло з сумою (285.90).

У п’ятницю, в п’ятий день Відкритого кубку України змагалися хлопці на трампліні 3 метри у віковій групі «В», дівчата на трампліні 1 метр у віковій групі «А», а також дівчата у віковій групі «В» на вишці 5, 7 та 10 метрів.

У дівчат на трампліні 1 метр у віковій групі «А» на третьому місці представниця Миколаївської області Вікторія Яновська (300.15). Серед дівчат на вишці у віковій групі «В» перше місце посіла представниця Миколаївської області Ксенія Байло з сумою балів 295.25.

В кінцевий день Відкритого кубку України серед вікових груп «А» і «В», в змаганнях прийняли участь дівчата на трампліні 3 метри групи «А» та юнаки групи «А» на вишці.

Серед дівчат групи «А» на трампліні 3 метри срібну нагороду виборола  представниця Миколаївської області Яновська Вікторія (351.35).

У командному заліку збірна команда Миколаєва посіла друге місце.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)