Олександр Абраменко – срібний призер Олімпіади у Пекіні!

 

Сьогодні миколаївський лижний акробат Олександр Абраменко на зимових Олімпійських іграх створив маленьке спортивне диво!
 
Мабуть, не всі очікували, що він зможе потрапити на п’єдестал. Але Сашко у першій фінальній спробі був п’ятим, а у суперфіналі зробив стрибок, який жодного разу не виконував у цьому сезоні. І виконав майже бездоганно! Це забезпечило йому срібло! У суперфіналі змагань у лижній акробатиці серед чоловіків він програв лише китайцю Ці Гуанпу.
 
Миколаївське обласне віддділення Національного олімпійського комітету вітає олімпійського чемпіона 2018 року з другою олімпійською нагородою у спортивній кар’єрі.
\
 
Зазначимо, що у концерт-холі “Юність” Миколаївське обласне відділення НОК України організувало “олімпійську фан-зону”. На великому екрані у прямій трансляції був показаний фінал. Більше сотні вихованців миколаївських спортивних школ, їхні батьки та городяни щиро раділи успіху Олександра Абраменка!
 

“Дуже щасливий. Особливо приємно здобути у боротьбі для України, для співвітчизників, у День Єднання олімпійську медаль. Ця нагорода для нашої країни. Змагання у Пекіні були дуже важкими. Проте дуже радий, що зробив такий складний стрибок. Україно, дякую за підтримку! Ця медаль для всієї нашої країни та кожного українця», – сказав він.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)